Hemma

Har varit dåligt med uppdatering nu, men jag har ej haft tillgång till internet.


Från isgrottan i Salzburg begav vi oss vidare till Fulda som var stoppet för natten till tisdag. Tisdagen spenderade vi först på stan i Fulda där vi framför allt tillbringade stor del i deras New Yorker-butik. Efter mycket arbete för kassapersonalen så gick vi därifrån med tre stora överfulla kassar med kläder! Sedan fortsatte färden mot Lübeck som var nästa stopp, inte så lång resa egentligen men vi satt fast i bilkö i två timmar! Inte så himla kul direkt och det blev ganska sen ankomst till Lübeck. Det blev en sen middag på en av hotellets restauranger där jag åt den supergoda "Räkpannan" och Jimi åt schnitzel.

På onsdag förmiddagen tänkte vi ta en snabb vända på stan även i Lübeck för att bland annat kolla efter skor och en snabb visit även i New Yorker-butiken här. Vår sedvanliga sko-affär hade ganska dåligt utbud så det blev bara ett par skor. Men till vår stora glädje hade de öppnat en jättestor New Yorker-butik här mot den tidigare oerhört trånga butik som funnits. Här spenderades ytterligare tid och pengar innan vi lämnade stan för en tur till Citti köpcentra. På Citti inhandlade vi lite dryck och lite godis innan vi åt lunch före avfärd mot Sverige. Resan hem gick kändes sedan ganska tung i och med att semstern nu närmade sig sitt slut och två underbara veckor var förbi.

Körde in garaget hemma vid 22-30 - tiden och då var det bara att packa upp det allra nödvändigaste fr att sedan krypa ner i säng. För i morse klockan 08.00 började jag jobba igen efter åtta veckors ledighet!

Bilder från de senaste dagarna och våra inköp kommer så fort jag fått ordning på allt här hemma.


isgrotta i salzburg

IDAG HAR VI BESöKT DEN STORA ISGROTTAN I SALZBURG! MAN åKTE FöRST EN BRA BIT UPP På BERGET På SLINGRIGA VäGAR INNAN MAN FICK Gå EN PROMENAD På CIRKA 20 MINUTER TILL LINBANAN SOM SEDAN GICK 500 METER RAKT UPP.
FRåN LINBANAN VAR DET YTTERLIGARE EN PROMENAD På 20 MINUTER INNAN VI VAR FRAMME VID GROTTAN. 
VI BEFANN OSS Då CIRKA 1550 M HöJD. I GROTTAN GICK VI EN GUIDAD TUR I CIRKA 70 MINUTER, UNDER DENNA TUR GICK VI 1400 TRAPPSTEG OCH HöGSTA PUNKTEN VAR CIRKA 1750 METER. EN JäTTEFASCINERNDE GROTTA DäR MAN TYVäRR INTE FICK FOTOGRAFERA. EFTER GROTT-TUREN SKULLE VI NER IGEN OCH Då FANNS DET TVå ALTERNATIV: ANTINGEN PROMENERA På SLINGRIGA STIGAR ELLER åKA LINBANAN NER SOM GICK 180 GRADER RAKT NER I FULL FART. EFTER EN STUNDS VELANDE OCH INSPEKTION AV LINBANAN VALDE VI ATT PROMENERA NER.
DENNA PROMENAD TOG CIRKA EN TIMMA OCH EFTER EN STUND BöRJADE DET REGNA Så VI VAR VERKLIGEN DYNGSURA NäR VI VäL VAR FRAMME VID BILEN IGEN!

salzburg

NU HAR VI HAMNAT I SALZBURG IGEN. DET VAR MED NEDSTäMDA MINER VI LäMNADE KEMPINSKI. VID UTCHECKNINGEN BAD DE äN EN GåNG OM URSäKT FöR STRULET MED RUMMET. DESSUTOM FICK VI VARSIN PRESENT MED OSS HEM, HAR INTE KOLLAT äN VAD DET äR. FäRDEN GICK SEDAN GENOM SLINGRIGA PASS GENOM öSTERRIKE
MåNGA FINA VäGAR MEN äVEN DEL TUNNLAR TYVäRR VILKET JAG VERKLIGEN INTE GILLAR! FäRDEN FORTSATTE SEDAN På ETT BILTåG GENOM BERGET EN HELT NY UPPLEVELSE! 
SEDAN KöRDE VI VIDARE På VäGARNA TILL VI KOM TILL ETT STäLLE DäR JIMI KUNDE TVäTTA BILEN OCH VI KUNDE Få EN äKTA öSTERRIKISK SCHNITZEL. 
NU HAR VI Då HAMNAT I SALZBURG OCH SKA SOVA HäR I NATT INNAN VI åKER VIDARE På NYA äVENTYR.

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0