After Work!

Fredag igen då! Och inte vilken fredag som helst! Nej då, idag är det fredag med After Work! Jag och Vanja ska strax bege oss mot storstaden för att besöka "Jönköpings största afterwork"! Kännssom en perfekt avslutning på denna veckan!
 
Så jag säger Skål och Trevlig Helg!
 
Jönköpings största afterwork på fredag

Andas, pausa och hämta ny energi

Som jag har skrivt flera gånger innan så har jag världens bästa jobb! Men ibland så måste ju även det som är bra kantas av motgångar och så har jag det just nu kan jag väl säga! Men så är ju livet och det gäller att ta ett steg i taget. Och sen är det väl så att motgångar oftast leder till styrka och jag känner att man även kan växa med det som är tufft och ha en bredare erfaranhet med sig i framtiden!
 
Visst känns det tufft just nu, det ska jag inte hymla om. Men det ger mig ändå en sporre att driva lite hårdare och lite hårdare igen om det så skulle behövas! Har varit på två kanonbra föreläsningar två kvällar i rad nu där jag också fått med mig en hel del tips och idéer för mitt arbete. Och jag är ju inte själv i det utan jag har världens bästa kollegor och rektor! Undrar om nån av er är här och läser?! Men då vet ni att ni är guld värda för mig!
 
Nu ska jag däremot försöka koppla bort allt och bara njuta av en god kopp te och ett gäng härliga magasin! Morgondagens bekymmer tar vi tag i morgon bitti!
 
Och i morgon är det fredag! Då blir det party med Vanja! Tjoho!!!

Det var allt för länge sen...

.. jag bakade cupcakes! Har varit lite sugen på det en vecka eller så och när till och med Jimi började prata om cupcakes kände jag att det var dags!
 
Så igår var det cupcakes-bak som stod på schemat! Och attans var kul det var! Känner verkligen att jag har saknat det! Och det var ju kanske dumt att jag fick tillbaka sugen på det igen... för man kan ju inte äta hur mycket cupcakes som helst (eller?!)!
 
Ja, ja, får väl använda mitt förstånd (?!) och baka med måtta!
 
Här är i alla fall gårdagens resultat. Jag tog mig lite tid med att pilla med att göra blommor i sockerpasta:
 
Och själva cupcaksen blev så här:
 
 
Smarrigt värre och superkul att fixa med!
Har en hel del tankar och idéer om kommande cupcakes nu med då...
 
 

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0