Packar!

Efter en lång eftermiddag på stan ägnar jag dagens sista timmar innan sänggående åt att packa inför min och mammas Göteborgsresa i morgon. Ska bli himla mysigt att åka iväg! Konstigt bara att det ska vara så svårt att packa för bara en övernattning...

Adventspynta

Idag är det torsdag och torsdagar är ju städdagar här hemma! Tänkte därför passa på att Adventspynta lite här hemma lagom til helgen nu då.
 
Alla ljusstakar är nedplockade från vinden och lite nyinköpt blev det ju även i Ullared här om veckan också! Så nu är det bara att plocka fram dammtrasan skapa julstäming här i huset.

Väderkluven

När jag åkte till jobbet idag vräkte det ner snöslask! Väderprognosen säger ju snö och kyla nu framöver och jag måste säga att jag är väldigt kluven till detta! Visst är det alldeles för mörkt och tråkigt med allt regn som vi har haft de senaste dagarna nu – mörkt när man åker hemifrån och mörkt när man kommer hem. MEN man har ju inte behövt frysa eller oroa sig för halka på vägaran heller för den delen och det tycker jag är ett stort plus! 

 

Å andra sidan är november i  sin slutfas och till helgen är det ju första advent och då hör det ju nästan till med lite snö för att få den rätta känslan så för den delen vore det ju trevligt med LITE snö och LITE kyla, så där alldeles lagom så att det blir lite vitt på marken bara! 

 

Till helgen åker jag och mamma på vår traditionella Göteborgsresa och vi funderar på att kanske ta en vända in på Liseberg och då vore det ju absolut trevligt med lite snö för att få den rätta känslan där! 

 

Nåja, vädret blir som det blir och det är väl bara att gilla läget!


Om

Min profilbild

Smid




RSS 2.0