Lördagskväll i stugan

När solen gått i moln tidigare idag gick vi alltså upp till stugan och vilade lite till en film. Sedan blev vädret bättre igen så vi packade en liten picnic-väska med en flaska rosé och lite chilinötter och tog en liten promenad innan vi satte oss en sista kväll vid bryggan:
 
 
 
Sedan fick Vanja äran att åka gummiring:
 
Och nu avslutar vi kvällen med tacos och Hamilton på tv´n!

Jordgubbstårta!

Fredagskvällen var lyckad och jag hoppas och tror att alla var nöjda!
 
Dagen idag började med en tvåtimmars-frukost innan vi gjorde oss i ordning för att bege oss till Bönared för urgod jordgubbstårta!
 
 
Sedan var våra övernattningsgäster tvungna att åka hemåt så jag och Vanja svidade om till bikini och la oss på bryggan och njöt av solen en bra stund innan molnen tornade ihop sig all för mycket.

Hälsningar från stugan

Här sitter vi i stugan och har det så bra! Dock saknar vi sol och värme! Satt nere vid bryggan i en timme ungefär och fikade men det var verkligen inget bikiniväder utan en kofta fick minsann åka på!
 
Igår var det shopping för hela slanten och hela dagen! Vi började med ett besök i Gällstad och då givetvis Lager 157.

 
Sedan drog vi vidare till Ulricehamn för att njuta av en picnic vid sjön innan vi tog en vända på stan där också. Sedan körde vi vidare mot Borås där vi först hamnade på Åhaga för attr kolla in lite fynd där! Nöjda belåtna med det begav vi oss vidare mot Knalleland för att lite snabbt kolla in utbudet där.
 
Knalleland gav inte så mycket utan vi svidade om till lite varmare kläder innan vi for ner mot stan för att äta lite och sedan kolla in Loreen som skulle uppträda där. På stan var det hur mycket folk som helst och man såg inte direkt mycket av Loreen, men vi fick höra henna i alla fall...
 
Mina inköp från dagen kommer i ett annat inlägg framöver!
 
 
Förmiddagen idag har vi ägnat oss åt att förbereda inför kvällens gäster. Vi har bakat, förberett mat samt fixat tipspromenad och lite tävlingsuppdrag!

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0