Ibland blir det bara så bra

Vissa dagar på gymmet så känns allt tungt och jobbigt medans det vissa dagar känns så himla perfekt. Idag var en sån där perfekt dag på gymmet då jag kände att jag fick till en kanonbra muskelkontakt när jag körde triceps och bröst! Musklerna skakar fortfarande efter hårt arbete, men det är väl en positiv bieffekt tycker jag! Finns väl risk för skaplig träningsvärk de två kommande dagarna då också förstås, men et är smällar man får ta!

Sista arbetsdagen i morgon då sedan fem dagars ledighet, lovely!Kort arbetsvecka

Måndagmorgon och jag sitter här med mitt frukostkaffe! Ska strax bege mig till jobbet, en oerhört kort arbetsvecka denna vecka minsann! Sedan ledigt torsdag till och med måndag! Underbart! Ska försöka få ihop lite fler "Mitt hem är min borg-inlägg" då det var ett tag sedan nu. Har även lite beställningar på kort och dekorerad vinflaska som ska fixas plus att jag i helgen köpte lite cupcakestillbehör som jag är sugen på att prova. Blir nog en ledighet full med kuliga saker!

Ha en bra måndag!

Fredag!

Ännu en underbar arbetsvecka har nått sitt slut och för var dag så närmar sig avslutningen allt mer.

Nu ska jag strax bege mig ut i motionsspåret och springa loss lite innan jag slappar i tv-soffan em stund. Blir tidigt sänggående idag då jag ska upp ruskigt tidigt i morgon bitti. Ska på tågresa till Helsingborg med Vanja i morgon så klockan 05.30 ska jag plocka upp henne på väg mot tågstationen! Ser fram emot en trevlig dag med ett besök även i Helsingör!

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0