Trött!

Den senaste veckan har jag varit helt totaltrött typ dygnet runt! Var lite övertid på jobbet två dagar i veckan plus att vi var ute och åt hela kollegiet (plus en hel del före detta kollegor som numera är penisonärer) i torsdagskväll. Har även varit lite extra jobb under själva skoltiden också så tid för återhämtninmg har varit väldigt lite den senaste tiden!

Har tagit det relativt lugnt nu i helgen och hoppas på bättre laddning av mina batterier inför kommande vecka.

Mitt hem är min borg, del 3

Läs gärna Del 1 och Del 2 först om du inte har gjort det!
Vi flyttade alltså in i huset i mars 2000 och allt var frid och fröjd, vi trivdes i vårat nyrenoverade hus. Dock dröjde det inte så jättelänge innan huset krävde mer arbete då avloppet började krångla efter ett år i huset. Så i mars 2001 var det bara att kalla hit grävmaskin och gräva upp hela avloppet ute på gården för att byta ut de gamla rören. Betonggolvet i källaren som "gömde" rören bilades upp för att få nya rör hela vägen.När vi ändå höll på i källaren med att bila upp golv valde vi att bila upp hela golvet i själva "gillestugsdelen" samt i det rum som då användes som verkstad av Jimi. Sedan lade vi i värmeslingor i golvet för att få golvvärme innan golven åter göts igen.

Blogg-tips igen

Kom på ytterligare en blogg jag vill tipsa om som jag ofta hämtar inspiration från och det är Lindas sminkblogg! En tjej som gör helt fantastiska sminkningar. Idag hämtade jag inspiration från DEN HÄR sminkningen. Resultatet blev väl så där, men träning ger färdighet heter det ju!Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0