Sommarväder

Det härliga sommarvädret gör att man inte sitter inne och bloggar så mycket precis. Märks även när man kikar runt på andra bloggar. Men det handlar ju om att prioritera sin tid och jag tror att de flesta av oss vill vara ute och njuta av det underbara vädret.

Igår smaskade jag på detta:


Stor fördel nu på sommaren då det finns så mycket goda frukter och bär att smaska på!

Lördag fm

Härligt att vakna upp till strålande sol och värme! Har fixat och donat lite här hemma så att jag nu kan gå och sätta mig och softa i solstolen!

Gårdagen var bra med underbar massage! Efter massagen tänkte jag ju ta en vända på stan och bland annat kolla in Stiletto Run. Hade då inte tänkt på att det var marknad i Jönköping denna dag. Var kom allt folket från?! Det var hur mycket folk som helst! Jobbar inte folk mitt på dagen så där?! Var nästinill omöjligt att ta sig fram på gågatan! Stilleto Run hade ännu inte startat så det var inte så mycket att se på just då. Gick då istället för att äta lite lunch på Waynes innan det var dags för frissan. Det blev toast och fruktsmoothie:Sedan var det då dags för frissan. Jag är nöjd med resultatet, men inte servicen där! Bara en sån sak att de inte tvättar bort färgrester på öron och kanter och sådant utan istället säger att jag kan gnugga lite på det hemma! Hur kul är det att lämna en frisörsalong med svarta fläckar på öron , i nacken och i pannan?! Dåligt, dåligt!

När jag var där hos frissan kom en av frisörerna in från sin lunch och meddelade då att Stiletto Run var avslutat, så det fick jag ingen chans att se då! Så när jag var klar hos frissan tog jag bara en snabb sväng i på Kicks för att köpa en foundationborste.

Sedan bar det av till Willys för storhandling:Var sedan hemma igen vid 18.30 och sen orkade jag inte mycket mer den dagen!

Nu drar jag ut till solen!

God morgon underbara fredag!

Åh, vad skönt att vara ledig och bara kunna ta det soft på morgonen! Om ett tag bär det av till Jönköping där jag till att börja md ska på en helkroppsmassage! Sedan blir det lite kik på Stiletto Run innan det är ett välbehövligt besök hos frissan. Dagen avslutas så småningom med storhandling!

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0