TGIF

Fredag eftermiddag, så lovely! Har varit en sån där vecka då jag varit trött typ varenda vaken timma på dygnet! Ska nu strax fixa lite middag och sen blir det ett pass Body Pump. 


Sedan så bänkar jag mig i tv-soffan och lär somna väääldigt tidigt om jag känner mig själv...


I morgon har jag shoppingplaner på gång, har ju fått lön i veckan och den kan ju inte vara kvar på kontot för länge ju ; ) 

Slängt alla mina rouge

För ett tag sedan slängde jag alla mina lipgloss då jag upplevde att jag ständigt fick munsår av dessa. Då jag tidigare har arbetat som Mary Kay-konsult och då köpte man ju in alla färger så det blev en hel del. Min karriär inom Mary Kay var inte så himla långvarig då jag efter ett tag inte kunde använda produkterna eftersom jag utvecklade någon form av allergi mot dem. Gällde då framför allt hudvårdsprodukterna. Make-upen har jag fortsatt att använda (hade ju ett ganska stort lager så att säga) och det har fungerat bra. Men nu har jag hivat iväg alla mina rouge. Tror att de gav mig finnar. Har ett annat rouge som jag också använder, men varje gång när jag haft Mary Kays så får jag finnar just på kinderna där jag lagt på rouget! Så igår fylldes min skräpkorg av mina rouge, känns ju inte så himla kul, men jag hoppas jag slipper finnarna i alla fall!
 

Lönesamtal!

Idag har jag haft utvecklings- och lönesamtal! Gick mycket bra och jag tror nog att jag kommer bli nöjd när den nya lönen dyker upp! Vi snackar nämligen inte lön på våra samtal utan poäng som sedan omvandlas till pengar, men än så länge är utfallet inte klart. Men bra poäng fick jag i alla fall och det är ju huvudsaken!


Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0