Dagens foto 30 april: Tränat

Jag har tillbringat denna Valborgsmässokväll på gymmet. Skönt att kunna köra igång igen efter förra veckans halsont. Brukar alltid vara mycket folk på gymmet tycker jag, men idag var det näst intill tomt där, var väl typ jag och en till som kämpade på!Dagens foto 29 april: Fika

Idag har vi fortsatt röja för fullt här hemma och fått i ordning i ännu en garderob samtidigt som vi blivit av med en massa kartonger i tv-rummet. Känns skönt att få lite ordning på saker även om det tar lite tid. Men en fikapaus med de nya chokladbollarna har vi givetvis hunnit med! De smakade bra tyckte jag och man skulle nog aldrig kunna gissat att det var kikärter i. Kommer nog bakas fler gånger då det känns bra med lite nyttigare fika ibland.


Chokladbollar med kikärter?!

För ett litet tag sen hittade jag ett mysko recept inne hos hos Therese som hade bakat proteinbollar. Receptet var så mysko att jag bara var tvungen att testa det. Det var en form av "chokladbollar" som innehåller kikärter! Kan ju bara inte funka tänkte jag, kikärter i kakor?!

Men min nyfikenhet var väckt så idag har här bakats proteinbollar. Jag har inte direkt smakat på dem ännu utan bara provsmakat själva smeten men det verkar helt ok tycker. De står i kylen just n för att gotta till sig lite. Får återkomma med omdöme under morgondagen.
Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0