Boktips

Så var ännu en helg förbi och en ny arbetsvecka är påbörjad! Slutar hyfsat tidigt på måndagar och kunde åka med en kollega hem idag så jag var hemma redan strax efter 15-snåret. Kröp då ner under en filt i schäslongen och njöt av en god kopp kaffe och bra bok. Läser just nu boken"Med havet emellan" av Robin Pilcher. Läs mer om boken HÄR. Så långt som jag hittills har kommit så tycker jag att boken är jättebra och kan lätt rekommendera den.
Har läst den en gång innan, men kommer inte ihåg något av den direkt. Är just nu på en genomgång av mina böcker här hemma som jag inte har läst på länge. Vissa böcker kommer jag ihåg väldigt väl medan vissa kan jag knappt tänka mig att jag har läst.Yoga och storhandling

Förmiddagens yoga var riktig härlig och avkopplande. Kanske man borde utöva det lie oftare? På "mitt" gym så finns det ju Poweryoga en gång i veckan som kanske inte vore så dumt att gå på. Får ta mig en funderare tror jag minsann.

Efter yogan väntade ett besök på Ica Maxi för storhandling. Inte så himla skojsigt precis men välbehövligt. Har märkt att det gör nästan 2000 kr/månad om jag planerar och storhandlar. 2000 kronor extra att spendera på annat roligt istället är ju inte fy skam så då är det mödan värt med den tråkiga storhandlingen!

Nu ska jag fixa till veckans kläder och sedan blir det tv-soffan resten av dagen!

Vad gör ni denna söndageftermiddag/kväll?

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0