Måndag morgon

Det var den helgen det! I strålande sol dessutom, lovely! Bion i lördags var bra, Captain America 2 (eller vad den heter...). Tycker dessa superhjältefilmer är bra, alltid spännande med den lilla teaser som visas en bit in i eftertexterna!
 
Någon mongolisk buffe' blev det tyvärr inte då serveringstiden inte stämde ihop med biotiden... Istället blev det en macka från Subway och det var ju inte fel det heller.
 
En namnskylt till Haboscrappen har jag också fixat. Inget alster som jag på något vis är direkt nöjd med, meb vet att en del går in för detta uppdrag till 120 % så jag har liksom ändå inget att hämta där! Men en namnskylt blev det i alla fall och det är ju huvudsaken!
 
Så får vi ladda för en ny spännande vecka nu då och göra det bästa av den!

Utepremiär!

Då är årets första runda i elljusspåret avklarad! Kändes ju lite så där att gå in på gymmet för dagens cardiopass när det var så underbart väder. Så då var det bara att premiärspringa utomhus då! Hade ingen direkt känsla för hur det skulle vara. Har ju kört en hel del crosstrainer och löpband men är väl medveten om att det är så annorlunda och tyngre att springa ute.
 
Tänkte ändå att jag i alla fall skulle orka två varv vilket ger 6 km. Vad jag var mer tveksam till var hur lång tid det skulle ta och jag ville ju inte gå ut för hårt. Tänkte att 40-45 min skulle jag nog få räkna med. 
 
Så på med utekläderna och iväg till spåret. Det är ändå nåt visst att springa ute! Och det kändes mycket lättare än vad jag hade förväntat mig. Jag orkade hålla jämnt tempo hela vägen och tiden blev 33 minuter. Helt klart nöjd med den premiären!
 
Nu blir det sofflägen en stund innan sängen kallar!

Snart helg!

Fredag morgon och snart helg! Som vanligt rusar tiden men det måste ju tyda på att man har det bra! 
 
Planerna för helgen är ett biobesök i morgon kväll. Och det verkar även som om det blir lite mongolisk buffe' efteråt, ska för säkerhets skull ringa och boka bord idag. 
 
I övrigt blir det lugnt. Borde knåpa ihop en namnskylt inför Habo-scrappen nästa helg! Men har total ide'torka! Temat på namnskylten är "frukt och bär", tips mottages tacksamt! Klurade lite på att göra något med ananas då det bör stå anna s på min skylt, samma bokstäver då typ. Men hur jag ska få till det har jag ingen som helst aning om! 
 
Ha en underbar fredag!

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0