Är i Göteborg

NU HAR VI PRECIS äTIT EN GOD FRUKOST På HOTELLET HäR I GöTEBORG. JAG O MAMMA KOM HIT MED TåGET I GåR FöRMIDDAG OCH åKER HEM IGEN I EFTERMIDDAG.

VI BöRJADE GåRDAGEN MED ATT TA SPåRVAGNEN TILL HAGA FöR VI FåTT TIPS OM MYSIGA BUTIKER DäR. EN HEL DEL FOLK VAR DET MEN VäLDIGT MYSIGT äNDå. INGET SHOPPAT FöR MIN DEL DOCK MEN MAMMA HITTADE ETT FINT ARMBAND OCH NåGRA äNGLAR.

SEDAN PROMENERADE VI TILL HOTELLT FöR KORT VILA INNAN VI GAV OSS UT På STAN IGEN. BLEV EN BILLIG DAG FöR MIN DEL Då DET ENDA JAG KöPTE VAR EN BLOMSNITTARE FöR 49 KRONOR. JAG FICK JU PRESENTKORT På PANDURO I FöDELSEDAGSPRESENT OCH DET HAR JAG NATURLIGTVIS HANDLAT UPP! BLEV LITE PLOCK FöR ATT KUNNA GöRA ETT RECEPTALBUM.

FRAM På KVäLLEN BLEV DET PIZZA OCH ETT GLAS VIN På PIZZAHUT. VI HADE LITE PLANER På ATT BESöKA LISEBERG MEN VäDRET VAR INGET VIDARE Så VI VALDE ATT Gå TILLBAKA TILL HOTELLET OCH BUBBELBADA I STäLLET. Så DET BLEV EN LUGN OCH AVKOPPLANDE LöRDAGSKVäLL!

NU VäNTAR VI På ATT AFFäRERNA SKA öPPNA Så VI KAN BEGE OSS UT På STAN IGEN!


Full Rulle-fredag!

Sitter här med mogonkaffet och laddar för en fullspäckad fredag:

Om en stund beger jag mig till jobbet där vi bland annat ska fira 1:a Advent med Adventssamling i kyrkan och sedan ska barnen få smaska i sig medhavd fika. En mysig start på fredagen så här.

Arbetsdagen avslutas sedan med mitt näst sista utvecklingssamtal innan jag drar vidar mot stan. Idag har en smyckesbutik en "Thomas Sabo-dag" som lät lite spännande tyckte jag så ett snabbt besök får det bli. Sedan ska bilen in på besiktning kl 16.10 innan jag kan köra hem igen.

Klockan 18 är det dags för del 2 i kusinernas "Halv Åtta". Blir spännande att se vad Anna-Karin bjuder på idag då!

Sedan blir det hem och krypa ner i säng och ladda för en helg i Göteborg med mamma. Tåget avgår lördag morgon kl 7.46 och sedan hemma igen på söndag kl 17.00. Ska bli supermysigt!

Grattis storebror!

Idag fyller min bästaste storebror år!
Stort GRATTIS till dig, kära bror!

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0