Sound of Music

Åh, jag verkligen älskar musikalen Sound of Music! Gick på tv nu i eftermiddags. Vet inte hur många gånger jag har sett den!Carrie Diaries

Härom dagen köpte jag den ombloggade boken "Carrie Diaries". I förmiddags läste jag ut den och jag måste säga att jag tycker att den var helt ok. Allra bäst i hela boken var nog trots allt de sista meningarna! Helt klart en bok som jag rekommenderar att läsa om du gillar Sex And The City!


Det här kan man läsa om boken på Adlibris.com:

Möt världens mest kända Carrie som tonåring. Hennes uppväxt har hittills varit ett stort frågetecken. Nu får vi äntligen veta allt!

The Carrie Diaries är den första boken av två om Carrie Bradshaw, känd för miljoner människor som huvudpersonen i Sex and the City. Carrie - en småstadstjej som längtar till New York - ska just börja andra året på high school. Tills nu har hon varit supertajt med sina tjejkompisar, men så gör Sebastian Kydd entré och allt ställs på ända.
Med karaktärer som sätter sig direkt är The Carrie Diaries historien om hur en helt vanlig tjej blir självständig, hur hon utvecklas till en skarp skribent. Vi får träffa hennes familj, lära känna hennes bakgrund och vi får veta hur det gick till när hon började skriva.

 


OBH Nordica Björn Axén Tools

Igår var jag en vända på A6 och spenderade lite av mina julklappspengar. Jag köpte bland annat denna min-plattång från OBH Nordica:Testade den idag och tycker att den fungerade mycket bra. Väldigt enkel och smidig att använda när den inte är så stor och mitt hår är så kort.

Vad använder ni för "verktyg" till era hår?

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0