Underbart att vara ledig!

Här njuter jag av ledighet och sol för fullt! Gäller ju att komma i rätt stämningen lagom till sommarlovet... 10 arbetsdagar kvar!
 
Torsdagens ledighet började jag med an avkopplande stund med lite massage och ansiktsbehandling på "Min Stund". Köpte även med mig en bars som jag avnjöt i lugn och ro när jag kom hem:
 
 
Sedan tog jag ett krafttag och städade huset innan jag gick ut och njöt av solen. Till middag blev det grillpremiär med lite kyckling:
 
 
Till kvällen blev det grillat igen, då vi blev bjudna på mat hos Jimis kompis. Och idag tänkte jag grilla hamburgare till middag! Jag är egentligen ingen större fantast av att grilla, så det brukar bli några omgångar i början av sommaren men sen rinner det likson ut i sanden... Inte grillar vi på riktigt heller utan fuskar med elgrill för enkelhetens skull...
 
 
Dagen idag började jag med en härlig promenad innan frukost och sedan direkt till gymmet för att kötta lite rygg och axlar. Resten av dagen tänker jag inte göra så mycket mer än just bara njuta av att vara ledig!
 
 

Lite nytt i skafferiet

I början av veckan kom det hem två leveranser med produkter som jag beställt! Konstigt att det alltid är lika spännande att öppna dessa paket även fast man vet vad som är i dem eftsrom jag själv har gjort beställningen..
 
Hur som helst så var det ett paket från Renee Voltaire och ett paket från Bodystore:
 
I paketet från Renee Voltaire fanns bland annat denna juicebok med massa spännande recept som jag ser fram emot att testa:
 
 
Paketet från Bodystore innehöll en massa ekologiska godsaker, en del som jag har testat innan men även en del nytt som jag vill testa:
 
Får återkomma allt eftsrom jag testar något nytt helt enkelt!
 
Skulle ju även återkomma när jag provsmakat den nya kycklingen från Dafgårds. Tyvärr har jag inte fått tag i den så det har inte blivit något provsmakning för min del!
 
 

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0