Väska från Vero Moda

Igår blev det en helt oplanerad vända på A6 Köpcentra vilket resulterde i ett spontanköp av denna väska:Nöjd!

Alltså...

... ett förtydligande av föregående inlägg kan visst behövas har jag förstått:

Jag har alltså inte tänkt lägga av att blogga helt utan det är bara det som jag har kallat för "Dagens foto" som jag tänkte pausa ett tag nu. Sen har det bara blivit så att jag inte har skrivit något mer sen dess och det var ju absolut inte meningen så jag passar på att slänga in några rader så här på söndasgkvällen innan vi laddar för en ny vecka!

Helgen har varit bra med trevlig dag på stan i går då jag fixade nya naglar, köpte avslutningskläder och åt lunch med Vanja! Starten på dagen idag var mer av en sån där måste-göras förmiddag då huset städades, kläder tvättades och kakor bakades. Eftermiddagen/förkvällen var trevligare med träning och sedan firande av mamma (mors dag förstås) och pappa som fyllt år.

Nu lockar sängen men jag ska försöka bättra mitt bloggande i veckan (men lovar inget)!

Dagens foto - Paus

Sedan januari har jag nu mer eller mindre varje dag publicerat ett inlägg kallat "Dagens foto". Just nu är min fantasi som bortblåst och mina dagar ser ungefär likadana ut dag efter dag: jag jobbar, komner hem och fixar lite mat, sen träning och sen nästintill läggdags! Inte så mycket att fota och skriva om känner jag då jag redan har gjort det antal gånger redan. Tänker därför göra en paus i "Dagens foto" och återuppta det när det blir sommarlov då det förhoppningsvis blir lite mer variation i mina dagar!

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0