Helgen!

Måndag morgon och vi laddar om för en ny vecka! Helgen har varit riktigt bra tycker jag!
 
Började lördagen med en roadtrip till Gällstad:
 
I Gällstad inköptes då även de svart Kenza-shortsen i rätt storlek:
 
 
Från Gällstad styrde vi sedan vidare till Borås. Där blev det först ett stopp i Porschebuiken:
 
 
 Sedan blev det lite pysselshopping på Magnoliabutiken i Borås innan vi styrde hemåt igen:
 
 
Söndagen var i te fy skam den heller! Började dagen med en rejäl och smarrig frukost på hotel Savoy tillsammans med Vanja:
 
 
Sedan tog vi på oss träningskläder och promenerade runt Munksjön i det härliga höstvädret. Efter det unnade vi oss en stund i bubbelbadet på gymmet innan vi åkte hem igen!
 
Hemma fica jag någon form av överskottsenergi! För efter middagen fick jag värsta städrycket, byte sängkläder och skurade alla golv hör hemma med skurmaskinen! 
 
Så med ett välstädat hem unnade jag mig en stund i tv-soffan och kollade på film på förkvällen! Ibland hinner man visst med hur mycket so helst!

Gällstad igen!

 
Jag och mamma var ju i Gällstad i lördags och jag shoppade loss en del. Det bästa köpet då var ju de två par Kenza-shortsen som jag köpte på Ahman & Nielsen:
 
Märkte ju även då att de svarta shortsen som jag redan hade hemma var på tok för stora i jämförelse med dessa nya! Så på Jimis initiativ blev det ett nytt besök i Gällstad idag så jag kunde köpa även de svarta i rätt storlek!
 
 
 
Så nu har jag alla tre par Kenza-shorts i rätt storlek! Stort tack till personalen på Ahman&Nielsen för bra service!

Fredag!

Ja, då börjar denna veckan gå mot sitt slut också! Igår och idag har vi Ufa-dagar och kan ägna oss åt planering och utvärdering. Inte lika kul som att få jobba med barnen men med tanke på den tuffa situationen som är just nu är det helt ok med detta avbrott. Hade ju så klart varit ännu mer ok att vara ledig, men så funkar det ju inte!

Helgen att se fram emot nu! I morgon blir det kanske en vända till Göteborg för att fixa litr grejer till nya badrummet. Då är även ett stopp i Gällstad inplanerat för att införskaffa även nya svarta Kenza-shorts i rätt storlek! Blir det inte Göteborg får det bara bli Gällstad.

På söndag ska jag och Vanja dra mot stan för att äta hotell-frukost, mums!

Men nu ska vi ju ha fredag först!

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0