Dagens foto 31 mars: Nya naglar

Idag har jag varit och fixat nya naglar, svart och lila fick det bli denna gång:
Tog även en vända på stan när jag liksom ändå "var där". I julklapp fick jag ett presentkort på New Yorker som jag inte gjort åt tidigare, men idag var det dags tyckte jag! Så jag fyllde på mitt underklädesförråd lite. Kul att kunna handla utan att själv betala så mycket!

Lite städprylar (mindre spännande) fick det också bli innan jag var nöjd för dagen och åkte hemmåt igen. Har ju påbörjat Påsk-lovet nu så det kommer säkerligen bli någon mer tur till stan i veckan som kommer.

Gårdagens foto (30 mars): Skinnkjol

Glömde bort att lägga in Dagens foto igår så det kommer här i stället:

Denna skinnkjol köpte jag sommaren 2010, beställde den via Bubbleroom. Dock så har jag aldrig använt den då den vid inköpet kändes den väldigt trång och konstig i passformen. Men jag orkade inte bry mig om att skicka tillbaka den så den har helt sonika hängt i min garderob ganska så bortglömd.

Så igår när jag skulle åka in en sväng till stan kände jag för att "piffa upp" mig lite och ta på mig en kjol. Fick då syn på denna kjol i garderoben och tänkte att det är ju synd att den bara hänger där oanvänd.  Så jag plockade fram den och tänkte att jag kan ju prova den en gång till i alla fall bara för att. Men döm om min förvåning när den satt som ett smäck! Så nu har jag en helt "ny" kjol som jag kan använda!

Dagens foto 29 mars: Philips Aqua Trio

Idag har jag invigt min Philips Aqua Trio:Golven blev rena och fina, men det behövs nog lite vana för att använda den på ett behändigt sätt.

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0