Lekt lite med ögonskuggor

Det blev ingen bok i solen tillsammans med ett glas vin. Det blev badrummet med ögonskuggor och vin istället! Eftersom jag inte har tänkt lämna hemmets trygga vrå mer i dag och jag antar att ingen kommer och plingar på dörren heller så kunde jag testa lite olika skuggor idag. En modell på ena ögat och en annan på andra ögat. Jag började lite lätt med gul/oranga skuggor på högra ögat: 


Sedan fortsatte jag med turkost och svart på det vänstra ögat:

Eftersom det bara vara lite test så har jag inte lagt ner så himla mycket jobb på att få en snygg slutfinish, men det får duga för resten av kvällen i tv-soffan. Medans jag höll på att fota kom mannen och tittade lite fundersamt på mig och frågade om jag var medveten om att jag inte var likadan på båda ögonen ; )
Jag menar det ser ju rätt så kul ut när man ser "helheten":

Fortsatt trevlig kväll!

Det här med blogg-deisgn...

... fattar jag absolut ingenting av! Alla andra har så snygga designer, men jag får köra med en standarmall. Har försökt begripa mig på det där med kodmallar och allt vad det nu är, men lagt ner den biten. Som tur är så finns det ju många andra som är superduktiga på att designa bloggar. Hittade en tjej när jag surfade runt som verkar ha stenkoll på det där med blogg-design. Och nu lottar hon ut en superläcker design:Kolla här så kan du också vara med och tävla! Fast jag hoppas ju ändå att jag vinner förstås!

Håller tummarna stenhårt!

Ledig med gott samvete

Då var denna arbetsvecka slut då och man har tre dagars ledighet framför sig! Härligt! Och jag gjorde ett ryck nu på eftermiddagen så huset är nystädat och tre maskiner tvätt hänger ute på torkning! Skönt att slippa allt sånt där tråkigt vardagsbestyr när man är ledig! Kan hända att det blir lite  påtande i trädgården i morgon. Nu har vi inte så mycket till trädgård precis, men lite torkade vissna blommor från i höstas borde jag väl ändå ta hand om (redan i höstas iofs...) Så det blir ju inte så himla betungande direkt. Kanske att gräsmattan behöver en klippning eller så kanske den klarar sig en vecka till. Man kan ju alltid skylla på att det är så torrt!

Vaolborgsmässoafton är det ju idag också! Har absolut inga som helst planer på att fira det på något sätt i kväll. Vi hade firande på jobbet med vårsånger, tal och hurrande för våren. Det räcker gott och väl för mig, som inte är så himla mycket för sedvanliga traditioner och firandet av sådana. Klarar mig väldigt bra utan! Så jag har två alternativa funderingar för resten av dagen: antingen tar jag och tillbringar tiden i badrummet och testar lite nya make-uper eller så tar jag ett glas vin och sätter mig i solen och njuter av en god bok. Ska strax äta lite middag nu så får jag väl se hur jag gör.

Hur som helst så önskar jag alla en trevlig Valborgsmässoafton! 

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0