Fulda igen

Med ren bil gav vi oss ut på autobahn igen för att ta oss till Fulda. Blev ett kort stopp i Munchen och lite fotande vid Allianz Arena eftersom vi är såna fotbollsfan både jag och Jimi ;-)


Nu är vi på plats i Fulda igen! Har tagit en kort promenad och ätit middag. Gissa själva vem som åt vilken mat:

Kanske lite biltvätt igen då!

Nu var det alldeles för länge sen Porschen blev tvättad och till och med jag tyckte att den var i stort behov av en tvätt! Så efter att vi checkat ut från hotellet i Salzburg styrde vi till biltvätten!


Salzburg igen!

Då är vi tillbaka i Salzburg igen! Strax innan Salzburg ligger Werfen där man bland annat kan besöka en borg. Vi har gått guidad tur där tidigare och valde därför att bara göra ett snabbt stopp där för att besöka toan...

Jimi gjorde en sedvanlig dubbelparkering (det får man om man har sportbil...). Detta retade upp en fransyska där som viftade för fullt med armarna och gjorde diverse tecken! Kan ju tilläggas att den franska bilen själv inte stod i någon parkeringsruta och det fanns gott om tomma rutor!

Tur att vi har snabb bil och att Jimi fortfarande var pigg så vi drog ifrån dem snabbt!


På plats i Salzburg åkte vi till ett köpcentra och genast blev Jimi trött igen! Men lite shopping orkade han med innan det var dags att checka in på hotellet!

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0