Resdag 4 Maribor-Split

LöRDAG 30 JULI 2011

VAKNAR UPP MARIBOR OCH äTER EN MINDRE GOD FRUKOST INNAN VI CHECKAR UT.

VI KöR SEDAN CIRKA 1 TIMME TILL ROGASKA SLATINA DäR VI MöTER UPP JIMIS PAPPA SOM OCKSå äR HäR På SEMESTERRESA. VI TAR EN PROMENAD I PARKEN OCH KOLLAR IN VAD SOM HäNT SEN FöRRA GåNGEN.

SEDAN BLIR DET PIZZA TILL LUNCH INNAN VI GöR OSS REDO FöR ATT TRäFFA JIMIS SLäKTINGAR. FöR ATT KOMMA DIT MåSTE VI TA OSS GENOM GRäNSKONTROLLEN TILL KROATIEN VILKET VAR LITE HALVTJURIGT MED VåR PERSONLIGA NUMMERPLåT MEN EFTER LITE STIRRANDE I VåRA PAPPER FåR VI PASSERA OCH KAN BESöKA SLäKTINGARNA. DET BLIR BARA ETT KORT BESöK Då VI HAR EN BIT KVAR ATT åKA TILL NäSTA HOTELL. MYCKET TRAFIK äR DE På VäGARNA MED EN DEL KöANDE MEN EFTER MåNGA LåNGA TIMMAR SER VI HAVET:   

VID 22-TIDEN CHECKAR VI IN På HOTELLET I SPLIT. HäR SKA VI VARA TILL På TISDAG.

Resdag 3 Salzburg-Maribor

FREDAG 29 JULI 2011  DAG 3 VAKNAR VI SALZBURG. VI äTER FRUKOST OCH GåR TILL DET INTILIGGANDE SHOPPINGOMRåDET DäR JAG KöPER MIG ETT PAR SKOR. SEDAN GåR VI äVEN TILL ETT SUPERSTORT DESIGNEROUTLET DäR JIMI KöPER SIG EN KLOCKA. NöJDA MED VåR SHOPPING (FOTO KOMMER FRAMöVER) CHECKAR VI UT FRåN HOTELLET OCH KöR TILL BILTVäTTEN:


SEDAN äR VI GANSKA FöRSENADE FRå VåR BERäKNADE RESPLAN Så DAGS ATT GE SIG UT På VäGEN IGEN! NäSTA PLANERADE STOPP äR KITZBUHEL OCH VäGEN DIT GåR GENOM MåNGA VACKRA PLATSER OCH BERGSPASS:

VID 15.30 äR VI FRAMME I KITZBUHEL DäR VI SöKER UPP BUTIKEN I DET ORANGEA HUSET:  
VAD JAG KöPTE KOMMER I ETT EGET INLäGG EN ANNAN DAG!

TIDEN GåR OCH VI MåSTE åKA VIDARE Då VI HAR ETT HOTELL SOM VäNTAR På OSS I MARIBOR. BLIR ETT MATSTOPP På ETT GASTHAUS FöR ENERGIPåFYLLNING:  

VI VAR FöRSENADE REDAN FRåN START OCH VI äR FRAMME FöRST VID 23-TIDEN EFTER ATT HA KöRT På SMå DåLIGA VäGAR  I MöRKRET MITT UTE I INGENSTANS! INTE VäRLDENS BäSTA HOTELL MEN DET FåR DUGA FöR NåGRA TIMMARS SöMN.Foton från resdag 2

TORSDAG 28 JULI 2011   DAG 2 På VåR RESA VAKNAR VI På HOTELLET I FULDA OCH GöR OSS REDO FöR äNNU EN DAG I BILEN. BöRJAR MED BILRUTETVäTT OCH JAG LEKER MED KAMERAN: 

SEDAN KöR NåGRA MIL På LANDSVäGAR FöR ATT NJUTA AV LANDSKAPET OCH KUNNA åKA NERCABBAT:  

Så SMåNING OM KöR VI UT På MOTORVäGEN OCH TILLBRINGAR NåGRA TIMMAR DäR. BLIR ETT STOPP I INGOLSTADT FöR LUNCH OCH TANKNING. SEDAN ETT STOPP I MUNCHEN INNAN VI TILL SLUT CHECKAR IN På HOTELLET SALZBURG:  

VI GåR UT O äTER LITE O SEDAN BLOGGAR JAG FRåN HOTELLETS DATOR:  

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0