Crossfit

Igår testade jag på passet Crossfit på Nordic Wellness, Campus. Jag hade ganska höga förväntningar på passet och trodde att det skulle vara ganska så tufft med användandet av romerska ringar och klättra i rep och sådant. Men så var det verkligen inte... Det var mer som de TRX-pass jag kört tidigare med den typen av övningar, inga rep och romerska ringar här inte. Visst var det jobbigt och kul ändå så jag har bokat in mig även nästa vecka! Om inte annat så är det ju kul att få lite miljöombyte på gym också. Och lite kul var det att det var "LiveDJ" på gymmet, med nedsläckt belysning och discolampor och fullt ös på musiken! Annat än hemmavid där man knappt hör musiken ur gymmets högtalare...
 
 
De har ju även på Nordic Wellness nu börjat köra med "Drops" där man samlar drops för varje gång man tränar och allt eftersom når man vissa milstolpar där man får en belöning av något slag. För ett tag sedan passerade jag milstolpen till att få en gratis proteinshake så det passade jag på att utnyttja igår då också. Smarrigt värre efter 45 minuter på Crosstrainern och Crossfit-passet på det!
 

Scrapbooking och träning

Idag, typ 2,5 år senare, blev jag äntligen klar med mitt scrappade album om semestern 2011! Bättre sent än aldrig... Nu väntar jag bara på att själva albumet att sätta in layouterna kommer med posten i veckan då också innan jag kan säga att det helt klart då!
 
 
Känns kul att ha kommit igång med pysslandet igen! Det är så himla avkopplande! Bara hoppas jag inte kommer ifrån det igen då!
 
Är ju bara det här med tiden som inte alltid räcker till som man vill! Handlar ju hela tiden om att prioritera vad som viktigast för just mig helt enkelt. Och just nu är det träningen framför allt då jag har som målsättning att träna sex pass i veckan. Det innebär att vardagarna (och stor del av helgen också för den delen) får vikas åt just träning. Det är liksom jobba, komma hem och fixa lite middag, träna, komma hem och äta igen och sedan somna som en stock klockan 21.30 som gäller! Och jag klagar absolut inte, jag gillar ju detta inrutade liv med ordning och reda! Sen vad folk runt omkring tycker och tänker när man inte kan/vill hänga med på andra umgängesaktiviteter struntar jag blankt i! Det är ju mitt liv som jag styr över!
 
Idag var det cardioträning på dagordningen och jag utmande mig själv till att springa 60 minuter på löpbandet! Det tror jag inte att jag har gjort tidigare, tror min förra maxgräns var 45 minuter. Men idag bet jag ihop och vi ihop en timme med förbränning av 655 kcal! Så nu ska jag med gott samvete njuta av en god kvällsmat och ladda för en ny vecka!
 
 
 
 
 
 

Årets glass-test!

Ni som ha hängt med här ett tag vet att jag och Vanja sedan ett antal år tillbaka kör ett "Glass-test" när GB släpper sina nya glassar. Hur många år vi har hållt på vet jag inte, men här finns i alla fall det från 2013, 2012, 2011 och 2009!
 
Vanja har alltid ögonen öppna och är redo så fort glassarna finns att köpa i butik! Alla årets nyheter har inte släppts ännu, men vi gjorde ett första test med de sex glassar som Vanja fick tag i:
 
Vi bedömer ju utifrån sommarkänsla, smak och utseende och årets vinnare blev den Magnum i silveredition med smak av champagne!
 
Och i år behövde vi inte ens justera poängen för att få rätt vinnare... Får väl se om den står sig som vinnare även när vi får tag i den andra glassarna framöver då också!
 

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0