Kloka ord!

 
I helgen hade jag ju en "Living and Room-visning" här hemma. Det fanns massor av fina saker som jag inte skulle tacka nej till direkt! Men man kan ju heller inte köpa bara för att så klart... Men mycket inspiration fick man under visningen och i katalogen var det fullt med inspirerande bilder. Bland annat fanns det en tavla med så kloka ord:
 
 
Bara att inse att man ibland har en väldigt liten hjärna... men ibland även en stor hjärna!
 
 
 

Att byta frisyr...

... är inte lätt när man är korthårig! Att vara korthårig har ju både för- och nackdelar. Det är ju väldigt lättskött och kräver inte många minuter att fixa iordning på mornarna - fördelar!
 
Men att byta frisyr är inte så lätt direkt! Får liksom bli ett långtsamt projekt på något vis... Det hela påbörjades vid förra besöket hos frisören när det blonda försvann och min naturliga färg fick komma fram igen. Visst det är ju i och för sig en stor förändring att byta hårfärg så där men själva frisyren gick ju inte göra så mycket åt mer än att tänka framåt.
 
Idag var det då dags att sätta sig i frisörstolen igen och sakteliga fortsätta förändringen. Inte så mycket att göra denna gång heller utan fortsätta tänka framåt. 
 
Var ju helt klart lättare att gå från långhårig till korthårig! Men med tålamod så kanske jag har en ny frisyr framöver, om jag inte tröttnar på vägen (har ju hänt förr...)!

Här händer det inte mycket...

Snacka om urdålig uppdaterig här på bloggen! Skäms på mig! Har visserligen inte hänt så mycket spännande att skriva om heller för den delen. Om nu mina inlägg brukar vara så spännande ändå... 
 
Hur som helst så rullar allt på i snabb takt tycker jag! Jobbet är underbart och min träning fungerar finfint! Därav inte så mycket att skriva om helt enkelt - vardagen tar all min tid på något sätt så att säga. Kan ju inte skriva samma sak varje dag så att säga. Skulle ju inte bli så kul läsning för er precis. Men lite bättring kanske jag kan försöka få till, ett inlägg/vecka är ju lite väl dåligt tycker jag!
 
Men jag måste ju visa skorna som jag fyndade för ett tag sedan (som jag oroade mig lite för)! Blev ett par knalligt cerisa stövlar (färgen här är missvisande tyvärr):
 
Och ett par zebramönstrade sko var det också med i paketet:
 
I paketet var det även ett gäng sulor och strumpbyxor, men inte så spännade att visa upp kanske!
 
 
I eftermiddag har jag haft folk här hemma på lite "heminredningsparty" med Living & Room. Fanns mycket fint att välja på, men man får ju begränsa sig ibland!
 
 
 

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0