Fredagkväll

Avnjuter fredagslugnet här vid datorn. Har pecis sett senaste avsnittet av "Svenska Hollywoodfruar" och avnjutit ett glas vin och en gäng "salta pingviner", fredagsmys på hög nivå minsann! I vanliga fall brukar mitt fredagsmys bestå av en joggingrunda i spåret innan jag somnar gott (och tidigt) i sängen! Idag blev det ingen joggingrunda utan vin och godis... Tänkte göra ett kort jogginguppehåll till på måndag för att låta kroppen vila lite efter att ha nått upp till mitt lilla delmål.

Men på måndag kör jag igång igen. Nästa etapp blir nu 10 joggingrundor varav tre ska vara på 7 km och resten 6 km. Klarade ju 7 km galant rra veckan och det har sporrat mig en del minsann! Undrar om jag så småning om fixar milen?!

Torsdag redan!

Torsdag kväll och bara en arbetsdag kvar denna vecka! Ska bli skönt med lite helg!

Idag har Jimi beställd svarta granitskivor till köket, kommer bli perfekt!

Nu ska jag snart ut och avverka min sista 6 km-runda för den delmålsomgången! Får se om jag införskaffar några nya träningskläder till helgen då!

Småseg

Igår var det lång dag på jobbet, åkte hemifrån strax innan 7.00 och var sedan hemma vid 21-tiden! Kvällenägnades åt Föräldramöte och eftersom jag jobbade till 16.30 så var det liksom ingen större idé att åka hem emellan. Har känts lite småsegt idag så nu ska det strax bli soffläge en liten stund innan jag kryper ner i sängen.

Har dock tillbringat en stund vid pysselbordet och påbörjat en LO! Evigheter sen sist så det var lite svårt att komma igång faktiskt, men nu har jaggrundtanken klar och har hittat ebn skiss i en tidning som jag utgår ifrån. Blir att fortsätta till helgen kan jag tänka.

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0