Svensk sommar = regn?!

Blev inte mycket bättre väder här idag trots att väderprognosen lovade bättring! Fulla av förväntan klev  vi upp i morse och tog våran morgonrunda och sedan långfrukost utomhus. Fullt span upp mot himlen för att skymta några blå fläckar bland molnen men molnen tog överhanden till slut och vi fick känna oss besegrade!
 
Fick bli lite hjärngympa med korsord för att försdriva tiden:
 
Sedan blev det lite "girlie-time" med fot- och nagelvård:
 
Med välvårdade fötter och nymålade naglar fixade Vanja en drink som vi kunde smutta på medans vi förberedde kvällens tapas-buffé:
 
 
 
 
 

Shoppingdag som avslutades med en trerättersmiddag

Vädret idag lockade inte direkt till någon solning och bad på bryggan eftersom det började regna när vi kom in från vår morgonpromenad! Vi tröstade oss därför med att åka till Gällstad för lite shopping istället:
 
Jag hittade en efterlängtat Kenzaklännings om efter en kort tvekan fick följa med mig hem! Även en en turkosgrön mockajacka blev min!
 
Efter ett antal timmar styrde vi mot stugan igen. Fortfarande inget vidare väder utan blev till och med så att vi tände upp en brasa innan vi körde dagens träningspass:
 
Sedan duschade vi och gjorde oss redo för kvällens trerättersmiddag:
 
 
 
 
 
 

Vi softar, tränar och äter gott!

En dag har förflutit här i stugan. Vi började med en promenad innan vi åt en lång frukost på altanen:


Sedan trotsade vi molnen och gick ner till bryggan ett tag. Så småningom tröttnade vi och gick upp till stugan och körde ett träningspass innan lunch.

Sedan softade vi till lite film och smaskade jordgubbar och min hemmagjorda nutella:


Sedan körde vi igenom ytterligare ett träningspass innan vi hoppade in i duschen. Sedan packade vi picnic-korgen och gick ner till bryggan:


Efter att ha fajtats med med knotten en stund gick vi upp och grillade lite frukt och grönsaker som vi mumsat i oss:


Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0