Pysslat!

Det var verkligen länge sedan jag pysslade ordentligt nu, men idag har jag tillbringat några timmar vid pysselbordet och nu känner jag att suget börjar komma igen! Får tacka moster Britt för den lilla puschen då hon beställt det kort som jag producerat idag. Har även beställning på ett bröllopskort så mer pyssel kommer det bli. Känns härligt, det är verkligen ren avkoppling att stå där och plocka med allt papper och alla småsaker!Slut på ledigheten!

Då är man tillbaka på banan igen efter en underbar veckas ledighet! Det har varit skönt att var ledig ett tag men samtidigt är det skönt att vara tillbaka i rutinerna igen! Dessutom har jag ett jobb som är så vansinnigt kul villet underlättar en hel del också förstås!

Igår bokade vi en del av den kommande semesterresan till Kroatien! Det blir lite av favorit i repris från sommaren 2009 då vi tillbringade underbara dagar på Kempinski Hotel Adriatic Croatia!


 


Buzzador

Skrev ju tidigare om mitt paket från Buzzador. Jag tycker att det är kul och spännande att vara en Buzzador då man får chans att testa lite nya saker.

Om du inte redan är med i Buzzador tycker jag verkligen att du ska anmäla ditt intresse. Det kostar ingenting och du väljer själv vilka kampanjer som du vill anmäla ditt intress till.

Just nu vet jag att Buzzador är på extra jakt efter småbarnsföräldrar med barn födda 1 januari 2010 eller senare. Givetvis kan alla anmäla sig till Buzzador så häng på du också! Klicka poå länken HÄR för att komma vidare! Där finns en "ruta" där det står "Bli en Buzzador" som tar dig vidare.

Lycka till!

Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0