Nyblonderad!

Tillbringat några timmar hos frisören nu ikväll så nu är jag nyblonderat och nyklippt. Skönt att bli av med den mörka utväxten! Passade på att roa mig med att läsa Kursplanerna under tiden som jag satt och lät blekningen göra sitt jobb. Gäller att ta vara på tiden minsann!

Torsdag i morgon och fyra dagar kvar av min detox. Börjar bli less på det nu och allt som alla andra äter ser så himla gott ut! Men, men, fyra dagar är ingenting egentligen så det är bara att bita ihop. Min mat är det ju inget fel på heller för den delen så det finns inte så mycket att gnälla på egentligen och det hela är ju helt självvalt!

Död juice-centrifug

I somras köpte jag ju en "dyr" juicecentrifug som har fått jobba hårt under mina detox-dagar nu. Så igår när jag stod och fixade dagens morgonjuice la den av och nu är den stendöd! Jag som har fem dagar till med morgonjuice! Får kanske bli en frukt- och grönsakssallad i morgon istället då, antar att detox-funktionen funger ändå!

Bridesmaids

Igår kväll var jag iväg på bio med Linda och Vanja. Vi såg filmen Bridesmaids, en riktigt rolig film som jag verkligen rekommenderar om du inte har sett den än!Om

Min profilbild

Smid
RSS 2.0