Glasstestet

Traditioner är till för att hållas så igår var det dags för mitt och V´s årliga glass-test av GB`s nyheter! Vi var och inhandlade alla nyheter (förutom en sort som vi inte hittade) och bänkade oss vid V´s köksbord och radade upp alla glassar: 


Redan från början var vi väl lite skeptiska då det kändes som om det var väldigt mycket chokladglass och inga jättespännande glassar heller för den delen. V fixade protokoll där glassarna bedöms med en 5-gradig skala i kategorierna "sommarkänsla", "smak" och "utseende". Sedan började smaskandet och betygssättningen satte igång! Så här såg det ut efter ett tag:




Helt klart var att det inte var någon som gav någon direkt sommarkänsla och heller ingen som blev en solklar vinnare! Poängen räknades ihop:




 

Vinnare blev Solero Berry Berry! På sista plats hamnade Ice Age-glassen. Fast kanske att Ben & Jerry-glassen borde hamnat sist funderade vi på efter ett tag för den var verkligen ingen höjdare! Fast vi är båda väldigt tveksamma till om vi kommer köpa någon av glassarna någon mer gång!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Smid




RSS 2.0