Hemfärd och uppackning

Inatt klockan 24.00 var vi hemma igen efter en dagsresa hem från Lübeck.
 
Vi började dagen med sovmorgon för att vara pigga på hemfärden. Vi äter frukost i lugn och ro innan vi sedan checkar ut från hotellet. Vi beger oss sedan till Citti köpcentra igen. Vi tar en vända på MediaMarkt bara för skojs skull och det slutar med att vi kommer därifrån med sex cd-skivor och ett spel till Nintendo Wii en timme senare!
 
Sedan in i själva "matbutiken" för att ladda up med lite mer drycker som kan vara bra att ha här hemma:
 
 
Vi äter även middag där och kommer så småningom iväg därifrån nästan två timmar senare än vad vi egentligen planerat. Vi kommer fram till färjeterminalen i Puttgarden klockan 17.45 och har tur och kommer med en färja som precis ska avgå:
 
 
Vi kör sedan av färjan i Danmark klickan 18.30 för vidare färd igenom landet:
 
 
 
På färjan har vi köpt lite resegodis som vi smaskar på under färden:
 
 
Resan genom Danmark tar sina två timmar så klockan 20.30 är vi framme vid nästa färjeterminal i Helsingör klockan 20.30. Även här har vi tur och kommer med en färja som precis har avgång:
 
 
Sedan då av färjan på svensk mark i Helsingborg. Här blir det ett litet stopp för tankning och mat innan vi påbörjar den sista tråkiga biten hemåt. Men vi har ju vårat Statsråd som sällskap och vi spekulerar mördare för fullt innan vi kommer hem. Boken tog slut nästan precis lagom när vi körde in på garageinfarten (vi fick sitta kvar fem minuter för att få hela slutpläderingen klar):
 
 
 
Sedan då in med den fullastade bilen i garaget innan vi trötta kunde krypa ner i säng efter vår lilla minisemster:
 
 
 
Idag har vi då fått ägna oss åt att packa ur bilen och ta hand om alla nyinköp:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Smid




RSS 2.0