Tripp till Karlstad

I går morse satte vi oss i bilen för att köra till Karlstad där vi skulle tillbringa helgen! Inget vidare sommarväder då det var kallt och regnigt! Fast vi klagade inte, vi satt ju inne i en varm bil. Värre var det för de stackars Vättern-runt-cyklisterna som vi hade sällskap med en bit på vägen!
 
 
Efter Hjo försvann cyklisterna och vi körde vidare utan någon större trängsel på vägen. Vi passerade till exempel en av slussarna i Göta kanal: 

 
 
Så småning om var vi framme i Karlstad där dagens första stopp inte riktigt gick som vi planerat utan vi fick ägna oss åt lite fönstershopping!

 
 
Sedan tog vi en vända på stan och upptäckte då att det var full fart i det som kallas Karlstad Stadslopp. Vi fick se ett gäng inlinesåkare i full fart:

 
 
Efter lite påfyllning i magarna checkade vi in på hotellet för att ladda inför anledning till att vi egentligen styrt kosan till Karlstad denna helg. Vi bodde på Clarion Collection Hotell Bilan som tidigare varit ett fängelse! 

 
 
 
Lite strul var det dock med rummet! När vi klev in på rummet ser vi att det inte är färdigstädat utan det låg blöta handdukar lite här och var samt en extrasäng som inte plockats bort. Vi fick då snabbt ett nytt rum och som plåster på såren även en korg med vin, frukt och godis. 


Efter en stunds vila och uppladdning begav vi oss till Löfbergs Lila Arena för att ägna några timmar åt att spana in alla snygga Gladiatorer!

 
 
Mer om detta i senare inlägg!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Smid




RSS 2.0